Harsen Groningen, Reken Af Met Ongewenste Haargroei

Posted 2 years ago in ENTERTAINMENT.

Harsen Groningen, Reken Af Met Ongewenste Haargroei

Harsen Groningen, Reken Af Met Ongewenste Haargroei

Er zijn veel manieren om van ongewenste haargroei af te komen. Door bijvoorbeeld te scheren en ontharing crèmes te gebruiken, blijven de wortels van de haarzakjes intact en groeit het haar weer terug en ontstaan er vervelende stoppels. Je moet de ontharingsmethode steeds weer herhalen waardoor huidirritatie op kan treden. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om van die verveleden haartjes af te komen.

Door te harsen wordt het haar, inclusief de wortel, verwijderd. Hierdoor blijft het haar langer weg. Harsen Groningen zorgt ervoor dat het haar tijdelijk langer wegblijft. Na drie tot acht weken heeft het haar de neiging terug te keren. Dit is veel langer dan wanneer het haar geschoren wordt of er crèmes gebruikt worden.

Hars kan worden aangebracht op de benen, billen, armen, nek, rug en zelfs op het gezicht. Het is dus breed toepasbaar en veel effectiever dan de traditionele ontharingsmethode zoals scheren.

Hoe werkt harsen groningen?

 

Om de haartjes inclusief wortel te verwijderen, wordt er bij harsen Groningen hars op de huid aangebracht.

De hars plakt vast aan de haartjes en wanneer de hars van de huid wordt getrokken, worden de haartjes en haarzakjes in een keer verwijderd. De huid blijft vervolgens weken haarvrij en zacht. Doordat de hars ook aan de huid vastplakt, kan dit ook wat gevolgen hebben voor de huid.

Wanneer je een gevoelige huid hebt is het advies niet te kiezen voor harsen, maar voor sugaring. Dit is een zachtere methode van ontharen.

Sugaring of harsen groningen?

Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om haar van alle lichaamsdelen te verwijderen met behulp van een suikerpasta. Sugaring is minder pijnlijk en maakt de huid zacht en voorkomt tegelijkertijd allergische reacties en beschadiging van de huid. Je kunt het op het gehele lichaam toepassen en is geschikt voor alle huidtypen.

Zelfs voor de gevoelige huid en voor wie huidproblemen heeft als psoriasis of eczeem. Andere voordelen zijn dat de haartjes zachter terugroeien en sugaring ook desinfecterend werkt waardoor er minder snel ontstekingen ontstaan. Ook is er maar een kleine kans op ingegroeide haartjes en zijn er geen allergische reacties bekend.

Welke ontharingsmethode kies jij?

Welke ontharingsmethode het beste bij jou past, kun je bepalen samen met een van onze specialisten in de salon.

Zij zal kijken naar jouw huid en luisteren naar wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Indien sugaring of harsen Groningen niet de beste oplossing voor jou blijkt, of niet het resultaat geeft wat jij verwacht, bespreek dan de eens de mogelijkheden op het gebied van IPL ontharen. Dit is een manier om definitief te ontharen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van IPL (Intense Pulsed Light) en werkt met behulp van lichtflitsen.

Deze flitsen worden omgezet in warmte via het pigment en door de warmte wordt het haarzakje vernietigd, waardoor deze niet meer terug groeit. Vervolgend vallen de haartjes uit en blijven wel 5 tot 10 jaar in een zogenaamde slaapstand.

Het kan zijn dat er na die tijd weer wat haartjes beginnen te groeien, maar dit hoeft niet. Indien dit wel het geval is, dan is een extra IPL behandeling vaak al voldoende om ook deze haartjes weer te verwijderen.

54 Views

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST