Hoe zet je de muismat op HP Laptop aan?

Posted 2 years ago in TECHNOLOGY.

Een trackpad dat vaak een muismat wordt genoemd, is een geïnstalleerd stuurmechanisme dat te vinden is op HP-apparaten zoals laptops.

Hoe zet je de muismat op HP Laptop aan?

Een trackpad dat vaak een muismat wordt genoemd, is een geïnstalleerd stuurmechanisme dat te vinden is op HP-apparaten zoals laptops. Door met een vinger over het oppervlak van de pad te tikken en te slepen, kunt u met de cursor over het scherm navigeren. De functionaliteit kan worden gebruikt in plaats van een extra controller. U kunt de functionaliteit direct in- of uitschakelen met een schakelaar op de pad. U kunt altijd het Control Center van de laptop gebruiken om het touchpad in te schakelen.

 

U heeft een aantal mogelijkheden om hulp te krijgen als u technische problemen ondervindt met uw HP-apparaten. Bel HP telefoonnummer voor hulp, die wordt verleend op basis van de ernst van uw probleem en het type product.

 

Volg de gids om de muismat op een HP-laptop in te leveren:

1. Om de functie in te schakelen, drukt u op de toets linksboven op de pad.

2. Tik herhaaldelijk op om dat uit te schakelen. Dit is een snelle manier om het touchpad voor een korte tijd in of uit te schakelen.

3. Stappen 2 en 3 laten zien hoe u het aanraakscherm kunt inschakelen met behulp van het OS-controlecentrum.

4. Om het HP-paneel te openen, drukt u op de Start-toets in de linkerbenedenhoek "Selecteer "Hardware en audio" in het "Instellingenscherm".

5. Selecteer de optie "Muis" onder "Apparaten en printers". "de keuze.

6. Om de muismat in te schakelen, gaat u naar de bovenkant van het venster en selecteert u 'Apparaatinstellingen' en vervolgens 'Activeren'.

 

Eindelijk:

Als een HP-gebruiker problemen ondervindt met zijn apparatuur, neem dan direct contact op met het klantenservice team van Bellen HP Nederland voor onmiddellijke hulp. HP-ondersteuning heeft de meest gekwalificeerde en opgeleide technische professionals aangesteld om u te helpen bij het methodisch repareren van uw HP-printers met behulp van moderne technieken en processen.

 

Alle vertegenwoordigers van de klanten ondersteuning zijn toegewijd om de best mogelijke service te bieden. Voel je vrij om op elk moment van de dag of nacht contact op te nemen met de vertegenwoordigers van de klantenservice voor onmiddellijke hulp van gecertificeerde technische professionals.

Celina Martin

Living in Netherlands

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST