Hoe te repareren dat ik geen profielfoto op LinkedIn kan uploaden?

Posted 2 years ago in TECHNOLOGY.

Ondervindt u problemen bij het uploaden van een profielfoto op LinkedIn?

src="https://www.youtube.com/embed/

Hoe te repareren dat ik geen profielfoto op LinkedIn kan uploaden?

Ondervindt u problemen bij het uploaden van een profielfoto op LinkedIn? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van LinkedIn. De gekwalificeerde en ijverige technici zijn opgeleid om alle LinkedIn-gerelateerde problemen vrij eenvoudig op te lossen. De technici zullen er altijd zijn om u te helpen met de best mogelijke oplossingen. De Engelssprekende technici werken dag en nacht hard om de gebruikers de juiste bevredigende oplossingen te bieden. Het leukste van het contact is om snelle oplossingen te krijgen, zodat klanten minder wachttijden hebben.


LinkedIn Klantenservice Nederland streeft ernaar om topservice aan de deur te bieden. Als klant krijgt u accurate en foutloze ondersteuningsdiensten. Het ondersteuningsteam is toegewijd en toegewijd aan de behoeften en vereisten van de klant. Voor het gemak van de klant heeft het team tijdvakken beheerd voor service op dezelfde of de volgende dag. Al uw problemen worden opgelost door hoog opgeleide en gekwalificeerde professionals.

 

Onderliggend zijn enkele van de stappen voor probleemoplossing om te verhelpen, kan geen profielfoto uploaden op het LinkedIn-probleem

Om het probleem op te lossen, wordt gebruikers aangeraden de onderstaande relevante stappen te volgen die van toepassing zijn op Windows XP en Vista:

  • Tik op start en Ga naar alle programma's. Ga naar accessoires en tik op verf.
  • Tik op Bestand en ontgrendel vervolgens en zoek uw fotomap.
  • Tik op de afbeelding en kies vervolgens uitrekken en scheeftrekken.
  • Zet 50 in zowel het horizontale als het verticale rekveld en tik op OK.
  • Klik op Bestand en sla op als type en kies PNG als bestandstype. Upload je foto.

Voor meer relevante informatie. Linkedin Nummer gratis hulplijnnummer om direct telefonische oplossingen te ontvangen. De gecertificeerde technische professionals hebben expertise in het oplossen van soortgelijke problemen. De technici zijn altijd in beweging en zetten zich in om passende voorwaarden te bieden zonder extra kosten. Het ondersteuningsteam zorgt ervoor dat ze alleen gecorrigeerde oplossingen bieden. De zeer deskundige technici streven ernaar om foutloze gegarandeerde oplossingen te bieden. Sommige zo veel tevreden klanten hadden een positieve ervaring met het gebruik van de ondersteuningsdiensten van Linkedin. De klanten kunnen het aantal keren om de oplossingen vragen en de experts zullen u graag helpen.

214 Views

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST