Hoe kan ik de gezichtsherkennings functie van Facebook uitschakelen?

Posted 2 years ago in TECHNOLOGY.

Facebook is een bekende sociale netwerksite die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt om te communiceren.

Hoe kan ik de gezichtsherkennings functie van Facebook uitschakelen?

Facebook is een bekende sociale netwerksite die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt om te communiceren met vrienden en ouders en broers en zussen, om te communiceren met gelijkgestemde individuen en om evenementen uit te wisselen met hun netwerken. Facebook heeft alle noodzakelijke functies voor privacy controle om mensen in staat te stellen hun Facebook-profielen te beschermen en de beveiliging van hun account aan te passen. De gezichtsherkennings tool van Facebook is ontworpen om gebruikers hun vrienden in afbeeldingen te laten taggen. Veel critici ontdekten dat de functionaliteit niet helemaal in orde is vanwege privacy overwegingen.

 

Gezichtsherkenning op Facebook zal naar verwachting in de loop van de tijd verbeteren en er zullen meer toepassingen voor de tool naar voren komen. Sommige personen zullen gezichtsherkenningsin formatie als veilig beschouwen naarmate het systeem vordert, terwijl anderen zich zorgen zullen maken over hoe het wordt gebruikt.

 

Bel de technische ondersteuning van Facebook op Bellen Facebook nummer, en vertegenwoordigers van de klantenservice zijn altijd bereikbaar om klanten te helpen. Onze klantenservice medewerkers hebben maar één doel voor ogen: de klanten van dienst zijn met hoogwaardige, snelle hulp. Een team van gekwalificeerde specialisten staat altijd klaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

 

Voer de volgende acties uit om te voorkomen dat Facebook gezichtsherkenning gebruikt om u te taggen:

1. Start de Facebook-applicatie.

2. Selecteer de menuoptie in het vervolgkeuze menu (het pictogram met drie lijnen).

3. Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuze menu.

4. Selecteer Privacysnelkoppelingen in het vervolgkeuze menu.

5. Kies Gezichtsherkenning beheren in het vervolgkeuze menu.

6. Selecteer het vakje waarin u wordt gevraagd of u wilt dat Facebook u op foto's herkent.

7. Kies Uit in de lijst met opties.

 

Tenslotte:

U kunt direct het gewenste resultaat krijgen als u bovenstaande procedures volgt. Neem bij problemen contact op met het Facebook-help centrum door het Facebook Bellen telefoonnummer. De specialisten helpen u met praktische antwoorden op al uw problemen.

De klantenservice medewerkers van Facebook werken de klok rond om ervoor te zorgen dat zijn consumenten de best mogelijke sociale netwerkervaring krijgen. Als u problemen ondervindt bij het bereiken van uw Facebook-account, aarzel dan niet om contact op te nemen met Facebook.

Tags: Facebook,
164 Views

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST