Bayern Munchen Fotbollsröja

Posted 2 years ago in ENTERTAINMENT.

Bayern Munchen Tröja, Fotbollströjor Sverige

https://www.youtube.com/watch?v=Zs2gdSWKfavTs

Bayern  Munchen  Fotbollsröja

fotbollströjor
signeras kommer den franske landskampen


Maguire hindrad av en fotledskada


Bayern Munchen Tröja, Fotbollströjor Sverigebailly har startat tre av göra egna fotbollströjor england för sommarens

Elfenbenskusten har i allmänhet varit mittbacken i tredje val, bakom Harry Maguire och Victor Lindelof, men kommer troligen att delta i onsdagens Europa League-final med Maguire hindrad av en fotledskada.
Bailly har startat tre av Uniteds senaste fyra matcher utan sin kapten, men har fortfarande gjort bara 20 matcher den här säsongen - två fler än Axel Tuanzebe.
bayern munchen tröja United prioriterar värvningen av en ny mittförsvarare i sommar, med Real Madrids Raphael Varane enligt uppgift högst upp på Solskjaers önskelista.
Om han signeras kommer den franske landskampen säkert att börja tillsammans med Maguire i förstahandsvalet nästa säsong, vilket innebär att Bailly ser ut att komma att möta en kamp om en plats på sidan.
United har också kopplats till sådana som Sevillas Jules Kounde, Villarreals Pau Torres och Leicester Citys Wesley Fofana under de senaste veckorna.
fotbollströjor sverige 27-åringen kom till klubben 2016 från Villarreal men har aldrig hållit på en startplats under en längre tid.
magliette calcio a poco prezzo Bailly säger att han hade ett uppmuntrande samtal med Solskjær innan han skrev för att se till att de var på samma sida.
United möter Baillys tidigare klubb Villarreal i Europa League -finalen i den polska staden Gdansk i kväll.
Maguire förväntas inte vara tillräckligt passande för att starta, trots att han namngavs i Gareth Southgates första 33-manliga trupp i England för sommarens EM.

matchtröjor fotboll

938 Views

Evelynes Lucretiat

Living in United Kingdom

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST