Hoe los ik problemen met de USB-connector op de Garmin Edge 520 op?

Posted 2 years ago in TECHNOLOGY.

De Garmin edge 520 USB-connector is een opmerkelijk product dat door honderden mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Hoe los ik problemen met de USB-connector op de Garmin Edge 520 op?

De Garmin edge 520 USB-connector is een opmerkelijk product dat door honderden mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Garmin edge 520 werkt efficiënt en biedt naadloze services. U kunt echter af en toe problemen ondervinden met uw Garmin edge 520 USB-connectorgadget. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van uw Garmin edge-gadget en deze handmatig wilt repareren, is hier de gids voor u.

Hier demonstreert Garmin Klantservice hoe u een Garmin Edge 520 GPS-apparaat uit elkaar haalt om een gecorrodeerde USB-connector te repareren.

Stappen om problemen met de USB-connector op de Garmin Edge 520 . op te lossen

Stap 1:

1. Gebruik het scherpe instrument en schuif VOORZICHTIG rond de rand van het glazen scherm om het uit de behuizing te trekken.
2. Begin verticaal te snijden tussen het zwarte scherm en de dunne witte rand; Snijd NIET tussen het rubber en het plastic.
3. Voordat u de Garmin kunt verwijderen, moet u waarschijnlijk meerdere keren langs de rand gaan.
4. Een dubbelzijdige lijm houdt het scherm aan de behuizing vast; om het scherm te verwijderen, hoeft u alleen maar deze verzegeling te verbreken.
5. Pas op voor de gevoelige connector in de rechterbenedenhoek van het apparaat, die kan worden vernietigd als een scherp voorwerp te diep wordt ingebracht.
6. Zodra de perimeterverzegeling is verbroken, moet het scherm eenvoudig te verwijderen zijn.

Stap 2:

1. Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de vier schroeven te verwijderen waarmee de printplaat aan de onderkant van het chassis is bevestigd.
2. Nu de print uit de behuizing is gehaald, kun je bij de USB-connector.
3. Terwijl u de printplaat verwijdert, zult u getuige zijn van de batterijverbinding.
4. Het is niet nodig om deze los te koppelen (behalve bij het vervangen van de batterij), aangezien de batterijkabels lang genoeg zijn om toegang te geven tot de USB-connector.

Stap 3:


1. Onderzoek de staat van de pinnen op de USB-connector.
2. Als ze aanzienlijk geroest zijn, zal het bijna zo goed als nieuw zijn door het met IPA te besproeien en het lichtjes te wassen met de borstel.

Stap 4: montage

1. Bevestig dat de Garmin nu wordt herkend door de computer en in massaopslagmodus is gegaan. Zo ja, dan is het probleem verholpen!
2. Beschadig alle dubbelzijdige taperesten van het display en de behuizing en zorg ervoor dat u de zwarte opdruk niet verwijdert.
3. Breng nieuwe dubbelzijdige tape aan op de binnenrand van de behuizing.
4. Verplaats het scherm door op de knop te drukken.
5. Bevestig dat alles weer operationeel is.

 

Heeft u meer hulp nodig met uw Garmin toestel? In een ondersteuningscentrum van Contact Met Garmin bieden ze je de beste service en behandelen ze je vragen snel. Neem contact op met Garmin-ondersteuning en ontvang de hulp die u nodig hebt door contact op te nemen met ons bekwame en zeer deskundige ondersteuningsteam.

 

124 Views

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST