Hoe voeg ik een Hotmail-account toe aan de Outlook 2016-app op Mac?

Posted 2 years ago in ENTERTAINMENT.

Met Outlook kunt u verschillende e-mailaccounts toevoegen, namelijk Office 365-, Gmail-, Yahoo-, iCloud- en Exchange-accounts.

https://www.youtube.com/

Hoe voeg ik een Hotmail-account toe aan de Outlook 2016-app op Mac?

Met Outlook kunt u verschillende e-mailaccounts toevoegen, namelijk Office 365-, Gmail-, Yahoo-, iCloud- en Exchange-accounts. Bij veel externe e-mailproviders, waaronder Gmail, Yahoo en iCloud, moet u de instellingen op hun websites om deze accounts aan Outlook toe te voegen. Het toevoegen van een Hotmail-account is echter het gemakkelijkst wanneer u dit in de Outlook-toepassing doet. In dit artikel wordt beschreven hoe Hotmail-accounts kunnen worden toegevoegd aan Outlook 2016 voor Mac. Raadpleeg daarom de onderstaande stappen.


Hotmail Klantenservice Nederland heeft begeleide oplossingen voor zelfs de meest problematische vraagstukken. Het enige dat u hoeft te doen, is contact op te nemen met ons Hotmail-ondersteuningsteam en wij zullen uw vraag onmiddellijk oplossen.

Wilt u uw Hotmail-account toevoegen aan Outlook 2016 dat u op een Mac-apparaat gebruikt? Als dat zo is, volg dan de onderstaande stappen en leer hetzelfde gemakkelijk te doen.


Stappen om Hotmail-account toe te voegen aan de Outlook 2016-app op Mac

1. Kies Account in het vervolgkeuzemenu onder "Voorkeuren" in Outlook. Navigeer eventueel naar Extra > Accounts.

2. Om een ​​nieuw account aan te maken, gaat u naar het plusteken.

3. Typ uw e-mailadres > Doorgaan.

4. Voer uw wachtwoord in en klik vervolgens op 'Account toevoegen'.

5. Het scherm dat voor u verschijnt, kan er anders uitzien dan het scherm dat hier wordt weergegeven, afhankelijk van het account dat u toevoegt.

6. U kunt Outlook 2016 voor Mac gaan gebruiken door de knop Gereed te selecteren.

7. Optioneel kunt u nog een e-mailaccount toevoegen door de knop Nog een account toevoegen te selecteren.

8. Het is mogelijk dat u een melding krijgt dat er een omleiding is. Zorg er in dat geval voor dat het vakje Altijd mijn antwoord voor deze server gebruiken onder Toestaan ​​is aangevinkt.

9. Uw Hotmail voor MAC kan nu verbinding maken met de Office 365-server zodra u dit doet.


Ervaar je continu problemen met je Hotmail-account? Uw Hotmail-account is mogelijk door sommigen gehackt. Neem gewoon contact op met Hotmail Klantenservice Nederland en laat al uw problemen oplossen. Wij helpen u door hulp op afstand te bieden en uw problemen binnen een mum van tijd op te lossen. Bel ons en neem nu contact op met het meest ondersteunende, ervaren en goed opgeleide Hotmail-ondersteuningsteam.

 

240 Views

Comments

Picture


EXPLORE MORE INTEREST